Sikerek

 

Nos, azt gondolom, hogy életveszélyes játszmába kezd az a vállalkozó, aki a tréning adatainak hiányában működteti a vállalkozását. Klára reális, céltudatos és következetes folyamaton keresztül teljes megértést adott erről a hihetetlen emóciókkal tarkított területről.  Nagyon-nagyon hálás vagyok érte, ez a tréning a “kötelező” kategóriába tartozik!

Bűdi Gábor ügyvezető, tréner – Marillion Kft

Köszönöm Klári, hogy a 12 éves vállalkozói tevékenységem alatt felgyülemlett félinformációk és hamis adatok helyén most végre egy átlátható képem lett a könyvelés területéről.  Olyan adatokat kaptam Tőled, amelyek az általam olvasott egyik könyvben sem voltak benne. Most már képes leszek kérdéseket feltenni a könyvelőmnek és könyvvizsgálómnak, és partneri szinten tárgyalni a bankokkal!

Juhos Nándor ügyvezető – Masco Kft

Már holnap be fogok vezetni olyan itt tanult szabályokat és kimutatásokat, amelyek a jobb, ésszerűbb, átláthatóbb cégműködést segítik elő. Azt gondolom, hogy a tananyagot kötelezővé kellene tenni, ha valaki céget alapít.

Király László ügyvezető – Gsmline.hu Kft

A könyveléssel kapcsolatos fogalmak és tevékenységek letisztázódtak. Ugyan kezdőként, de képes vagyok főkönyvi kivonatot olvasni, és megérteni, mi van ott. Szinte hihetetlen, hogy két nap alatt megtanultam könyvelni! Köszönöm.

Rácz Vince ügyvezető – Asparagus Kft

A tréning előtt meggyőződésem volt, hogy a) a könyvelés önmagában értelmetlen és így érthetetlen, és b) én biztosan nem tudom megérteni. A tréning végeztével a könyvelést egy-egy pontján logikátlan, de ezzel együtt egyszerű, érthető, általam elsajátítható rendszernek látom. Megteremtődött az esélye, hogy értelmezni tudjam a benne lévő információkat.

Fuchs András ügyvezető – Ghibli Kft

Sok olyan fogalommal megismerkedtem, amiről nem tudtam, mit jelent. Jó áttekintésem lett arról, hogy mit várhatok a könyveléstől, és mit nem. Úgy gondolom, hogy jól tudok majd kérdezni. Olyan kimutatásokat fogok kérni, amelyek a valós helyzetet mutatják meg nekem a megfelelő gyakorisággal.

Szabó Lajos ügyvezető – iData Kft

A tréninget kifejezetten hasznosnak találtam, mert emberi nyelvre fordította és megismertette velem a könyvelést és buktatóit, valamint magabiztosságot adott ebben a témában, ami egy könyvelővel való beszélgetés során egy vezető számára szükséges.

Szabó Márton termelési igazgató – iData Kft

Már nem haragszom a könyvelőmre. Tudni fogom, mit várjak el a gazdasági vezetőmtől, és meg is fogom érteni őt.

Szabó András termékfejlesztési igazgató – iData Kft

Nekem minden főbb cégen belüli előrelépésemet akadályozó hiányosságom és félelmem a könyvelési ismeretek hiányához volt köthető. Hihetetlen nagy szikla esett le a szívemről! Eddig azt hittem, hogy ennek a megértéséhez 2 évnyi tanulás és 1500 jogszabály ismerete kell, ez most két napra redukálódott, és hiszem, hogy nagyobb megértést szereztem, mint az iskolapadban. A “lehetetlen küldetés” megvalósult!

Szabadkai Zsombor ügyvezető helyettes – Pro Domo Kft

Tényleg úgy gondolom, hogy egy előbb-utóbb (de inkább előbb) klasszikus tréninget kaptunk! Borzasztó szemléletes példákkal, letisztult, világos megfogalmazásokkal. Nagyon sokat adtál: lehetőséget, hogy mi is tudjunk segíteni egymásnak, a könyvelőnek, és ezáltal jobban, kisebb erőfeszítéssel végezzük a munkánkat! Nagyon köszönöm.

V.M. ügyvezető – Pro Domo Kft

Számomra azért volt hasznos, mert a már előzőleg megtanult adataimat egy nagyon jól felépített és végtelenül leegyszerűsített formában végigvitted egy gondolat mentén, ezáltal sokkal kézzelfoghatóbbá és emészthetőbbé tetted. A vezetőségi üléseken a pénzügyi tervezést nagyon nagy mértékben megkönnyíti, mert a kollégák ugyanazt fogják érteni a szavakon, kifejezéseken, mint én. Az biztos, hogy a mindennapi munkámban nagy segítséget adtál.

Gergelics Anett gazdasági igazgató – Pro Domo Kft

Én úgy tudok a legjobban érvényesülni más emberek között, más emberekkel szemben, ha megértem a nézőpontjukat és gondolkodásukat. Köszönöm Neked, hogy megértetted velem a könyvelők gondolkodását. Nagyon nagy segítség lesz nekem a jövőben, mivel az üzleti élet nélkülözhetetlen tagjai a könyvelők.

Varga Krisztián – Pro Domo Kft

Egészen eddig kiszolgáltatott voltam, mert átláthatatlan volt számomra, mit csinál a könyvelő (és mit nem csinál), milyen rendszer szerint dolgozik, és mi minden előírást kell betartani. Kiszolgáltatott voltam, mert nem tudtam, milyen adatokat használhatok fel ahhoz, hogy döntésképes legyek. De mindezek már a múlt aggodalmai! Holnaptól a megfelelő adatokat fogom kérni, egyenlőként fogok vele dolgokat megvitatni, és persze jó kérdésekre jó válaszokat fogok kapni! Az előadás nagyon érthetően, világosan, és apró lépésekkel egymásra épülve van felépítve, bárki bármilyen előismeret nélkül is megértheti!

Csőkör Irén cégvezető

A kétnapos tréning maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Rendkívül jól struktúrált, logikusan felépített és átgondolt tananyag. Azáltal, hogy a szakmai kifejezéseket és összefüggéseket a józan ész szemüvegén keresztül a maga egyszerűségében tudta bemutatni, olyan szakmai összefüggésekre mutatott rá, amelyek a későbbi munkát mind pénzügyi területen dolgozó HR tanácsadóként, mind cégtárstulajdonosként nagy mértékben segíteni fogják.

K.B. HR tanácsadó – Grafton Recruitment Kft

Azt érzem, hogy a múlt meg nem értései alapszinten kivilágosodtak! Több erőm van a saját cégemet növelni, és elérni egy eddig nem látott pénzügyi biztonságot. Matovics Klárát ajánlom minden olyan vállalkozónak, aki “nem foglalkozik a pénzügyi osztályával”, de cserélgeti a könyvelőit kétévente. Köszönöm!

Kasza Tamás tréner

A tananyag nagyon jól érthető. Hatására többször fogom megnézni a könyvelési listákat, megpróbálom kiértékelni a mérleget. A hallottak gyakorlatban kihatnak a munkámra (könyvelési szoftver értékesítése és támogatása) – a személete a számvitellel kapcsolatban nagyon jó!

Polster Ferenc ügyvezető – Euroware Kft

Jó érzés volt rádöbbenni, hogy jó úton indultunk el a nyilvántartások terén, és látom, mit lehet, illetve kell finomítani rajta. Felfedeztem, hogy az optimális működés nincs is olyan messze!

Szorg Tibor ügyvezető – Halle-Expressz Kft

Örülök, hogy jó úton haladok, ezzel a tananyaggal megerősítettél engem. Tudom már, hogy mivel fogom a könyvelőm munkáját segíteni, hogy gyorsabban, pontosabb képet kapjak. Látom, mennyi munkát kell beletennem, de megéri! Kis méretben háztartás, nagy méretben cég – de a lényeg ugyanaz: ha a pénzed több, mint a kiadásod, nyert ügyed van egy életre! Köszönöm!

B.E pénzügyes – Halle-Expressz Kft

Szerintem mindenkinek meg kellene hallgatnia ezt a tréninget, hogy ebben az új szemléletben tudja végezni a munkáját. A magam részéről nagyon élveztem az előadást.

Tóth Béláné gazdasági igazgató – Omya Hungária Kft

A tananyag felépítése meglepően jó, teljesen követhető. Határozottabb leszek a munkahelyemen, bátrabban követelek meg dolgokat a munkatársaimtól. Jó lenne erre építve egy magasabb szintű továbbképzés.

Kania Istvánné főkönyvelő – Autocolor Kft

Számomra egy egészen új alapból kiindulva, sokkal érthetőbben mutatta be a számvitel alapjait, mint ahogy azt az iskolában tanultam. Sikerült egy-két olyan logikai összefüggést elsajátítani, amivel könnyebbé válik a gyakorlat, a könyvelés tudatosabb lesz!

Kállai Mária könyvelő – Autocolor Kft

Sok mindent meg fogok változtatni, de főleg a könyvelővel való kommunikációt, és a rendszeres tudatos figyelést a cég fejlődéséről.

Madari Szilvia ügyvezető – Ontex Kft